Over Mij

Kylie van Dijk

Hey! Wat leuk dat je wilt weten wie er achter Sweet Crochet Kylie schuilt. Welkom in mijn webshop. 

Ik ben Kylie, 25 jaar en mama van 2 ontzettend lieve kindjes. Je zult je vast en zeker afvragen hoe ik bij het oprichten van mijn eigen webshop ben gekomen, dit leg ik jullie graag uit. Ik heb altijd een erg creatieve moeder gehad, zij is helaas inmiddels overleden, zij heeft mij altijd geïnspireerd en zo ben ik sinds 2014 ook bij het haken terecht gekomen. Van het een kwam het ander en steeds vaker kreeg ik complimenten over mijn werkjes, ik merkte dat ik hier veel positieve energie uit haalde en het ook leuk vind om voor anderen wat te maken. 

De naam Sweet Crochet Kylie is gebaseerd op de rustige kleurencombinaties die ik vaak gebruik voor mijn werkjes om zo een lieve, zachte uitstraling te geven. Ik merk vaak bij bestellingen dat mensen enorm veel vertrouwen hebben in mij om er een mooie combinatie van te maken. Vaak worden de kleuren doorgegeven en wordt er gezegd: “Maak er maar wat moois van”. Ik vind het erg fijn dat jullie, als klanten, mijn vertrouwen hebben! 

Ik ben een gedreven persoon die graag anderen blij maakt. Ik vind het daarom ook ontzettend leuk om alle reacties/foto’s van mijn klanten te mogen ontvangen over hoe blij zij zijn met het product/ de dienst en hoe leuk de ontvanger de cadeautjes vind!  

Daarom sta ik met mijn webshop erg in voor klanttevredenheid, is de klant niet tevreden, dan ben ik dat ook niet! Er wordt met uiterste zorgvuldigheid gewerkt aan de producten. Mocht je het leuk vinden om tussentijds een foto te ontvangen, dan stuur ik je die gerust! Ik denk graag mee in nieuwe kleurcombinaties, sta open voor nieuwe producten en overleg bij twijfel. Lopen er meerdere bestellingen tegelijk, dan hoor je dit uiteraard van mij. 

En wist je al dat als je een trouwe klant bent, je daar bij Sweet Crochet Kylie ook van profiteert? Bij de 3e bestelling in 1 maand krijg je altijd een kortingscode toegestuurd van 10% voor je de 3e bestelling plaatst. Hoe leuk is dat?

Bedenk jij een té gek item die ik nieuw zou kunnen toevoegen aan de website, dan krijg je ook standaard 15% korting op jouw bedachte product. 

Naast het haken vind ik het erg lekker om te fietsen, wandelen, shoppen én met vriendinnen lekker bij te kletsen. Ik ben ook een enorme starbucks liefhebber, daar mag je mij voor wakker maken! 

Ik hoop dat ik jullie zo wat meer inzicht heb kunnen geven wie ik ben, snuffel lekker rond op mijn website en vergeet niet een kijkje te nemen bij de leuke en diverse producten die ik verkoop! Natuurlijk zijn er ook van allerlei opties mogelijk naast wat er op de site staat, stuur gerust een bericht via het contactformulier bij vragen of neem contact op via een van de social media kanalen.

Veel Liefs,
Kylie